Om

Världens bästa produkt säljer inte utan marknadsföring. Det är ett faktum som många företagare kan applicera till den egna verksamheten. Många tror att kunderna kommer att dyka upp som genom ett trollslag och att det goda ryktet man skaffat sig kommer att vara säljande i sig. Det stämmer inte. Man måste vara aktiv och visa kunderna att man finns. Först då så kan man börja förlita sig på ett gott rykte – men då också utan att göra avkall på marknadsföringen.

Idag så lever vi en både digital och global värld. Det är något som man måste ta fasta på. Både gällande den egna marknadsföringen och gällande det man erbjuder. Varför sälja enbart lokalt när hela Sverige, hela Europa och hela världen ligger öppen? Sikta högre! Det finns möjligheter idag som ingen kunde drömma om för bara några år sedan. Det svåra är att våga ta steget och att våga ta del av den digitala världen som finns. Steget dit är inte långt, det behöver inte vara svårt att ta och det behöver definitivt inte kosta en massa pengar. Vi vill visa möjligheterna som finns – och samtidigt visa vilka fallgropar som kan komma längs vägen.

Vad står ni för? Vi brinner även för varumärkesbyggande och för PR. Det är lika viktigt att sälja in de egna värderingarna som det är att sälja en tjänst och produkt. Vill man växa och bli större på sikt så är det sådana frågor som man måste ta tag i direkt. Att synas är en sak – att synas i rätt sammanhang och rätt kontext är en helt annan. Vi vill ge tips och råd om detta.

Hur ska du synas och var finns din målgrupp? Fel typ av marknadsföring kostar pengar och det är pengar som aldrig genererar kunder. Det viktiga är att hitta en plattform – ett berg att skrika från – och att få folk att både se, lyssna och läsa om varför man är värd att satsa på. Digital marknadsföring ger oanade möjligheter och skiljer sig radikalt från den gamla skolan. Annonser i lokaltidningen är passé för de allra flesta. Vi ska ge dig luft under vingarna och ge dig en möjlighet att flyga mot nya mål. Välkommen!