Teman > Jul
CEWE FOTOBOK kompakt panorama

CEWE FOTOBOK kompakt panorama

från 154,00 kr*
Strålande glans till ert hem: CEWE FOTOBOK kompakt panorama med högglansförädling får färgerna att stråla extra mycket. Den perfekta kombinationen av ett strålande utseende samt resistent och vattenavvisande material.
CEWE FOTOBOK stor lyx matt

CEWE FOTOBOK stor lyx matt

från 239,00 kr*

Motvilligt första intryck – å andra sidan har den en mer ädel effekt. Papperskvaliteten lyx matt ger insidan och framsidan sin helt egen prägel.

NEU

Nu fås CEWE FOTOBOK lyx matt också i formaten XXL och XXL panorama.

Kunde - Josef Schmitt

”I vår familj är CEWE FOTOBÖCKER den bästa presenten för alla tillfällen – även till jul. Innehållet växlar mellan vardagliga upplevelser till större händelser. På så vis blir de mer värdefulla i vårt bibliotek där hemma. Böcker kan man enkelt sitta med och de är mysiga att bläddra igenom tillsammans med andra”

Tillbakablick på året från A. Hahn

Tillbakablick på året från A. Hahn

Designtips till din årsbok
Vilka ögonblick och upplevelser var speciella för dig förra året? Bevara minnena med en personlig årsbok 2014.

Vår kreativa expert, Sarah Asche, ger hjälpsamma tips till valet av den rätta bilden samt en perfekt tillbakablick på året.

Michael Usadel

”Jag är en entusiastisk fritidsfotograf. Jag har under de senaste många åren gjort en CEWE DIN A3-kalender och gett den till min fru i julklapp. På julafton ser jag allra mest fram emot att se min frus ansiktsuttryck när hon öppnar kalendern. Hon får alltid tårar i ögonen – och jag blir också en smula rörd. Der är jul för mig.”

CEWE Kalender

Kalender

från 139,00 kr*
Julen är den perfekta anledningen att minnas de bästa ögonblicken från det gångna året. Sätt in dina bästa ögonblick i en kalender och få goda minnen till hela året.

Du kan välja mellan många format. Kalendariet och designmöjligheterna ger en helt speciell present till familj och vänner.

CEWE Kalender Testsiege
Chokladjulkalender

Chokladjulkalender

Förväntningarnas glädje är den bästa glädjen: Foto-julkalender gör julen ännu sötare med dina favoritbilder. Bakom luckorna gömmer det sig en chokladkula och en helt personlig fotohälsning. Fås också i lyx-utgåva!
Bordskalender kvadratisk

Bordskalender kvadratisk

från 109,00 kr*

Julen är kärlekens fest! Gör hela året till en fest för familj och vänner med vår praktiska bordskalender. En snygg presentidé till de som älskar enastående stilelement.

Dubbelkort klassisk

Dubbelkort klassisk

från 189,00 kr*
Dubbelkort klassisk: Vackra hälsningar till vänner och familj. Designa dina personliga julkort.
Reklam från Thomas Starkloff

Reklam från Thomas Starkloff


Dubbelkort 13x18 cm

Dubbelkort 13x18 cm

från 179,00 kr*
Extra stora julhälsningar. Dubbelkort i formatet 13x18 cm ger extra mycket plats till dina personliga julhälsningar.
Kalender
Välj upplevelser som en gemensam bio-tur, en promenad genom staden med en stor glass eller en skön massage. Försök att bevara dina idéer på en bild och sätt in den i den utvalda kalenderlayouten.

I detta exemplet har vi valt en layout med två bildmallar. Den ena sidan är tom och utfylls med två olika textnivåer för att variera i skrift och storlek.

En helt speciell och kreativ present!

En helt speciell och kreativ present!

Dubbelkort 14x14 cm

Dubbelkort 14x14 cm

från 189,00 kr*
Kvadratisk, praktisk, bra: Dubbelkort i speciellt format. Designa personliga julhälsningar
Dubbelkort XL tvärformat

Dubbelkort XL tvärformat

från 229,00 kr*
Speciella kort till särskilda tillfällen: Dubbelkort XL tvärformat kan designas utvändigt och invändigt med en vacker design. Ett speciellt format med en fantastisk effekt till kreativa julhälsningar
CEWE CARDS med video

CEWE CARDS med video

CEWE CARDS video ger möjlighet att integrera ett videobudskap. Skicka hälsningar från din vintersemester. Dessa julkort sprider riktigt stor glädje!

Tips: Julgranskort
Jultiden är stressig och hektisk! Men med våra julgranskort glömmer du ingenting. De flexibla snörningarna sätter inga gränser för din kreativitet. Placera dina personliga vykort, inbjudningar och biljetter samt teckningar och bilder och använd julgranskortet som ett stilfullt dekorationselement.
Claudia Knutas

”Varje år till jul ger jag CEWE CARDS med en personlig bild på oss. Alla ser fram emot och är nyfikna på vad för julkort de får, då de är olika varje år. Det är en stor succé.”

Julafton av Martina Eckl

Julafton av Martina Eckl


Klipp och klistra

Klipp och klistra

från 59,00 kr*

Vårt kreativa set med vinterskogar och vintermagi ger dig många valmöjligheter. Designa fantasifulla kort och inbjudningar. Du kan ge dina julkort en personlig prägel på fram-, in- och baksidan t.ex. med 3D-applikationer och maskeringstejp – en kreativ idé till julen.

Färgglada ytterkuvert

Färgglada ytterkuvert

från 59,00 kr*
Gör dina personliga julkort perfekta med våra färgglada kuvert. De tillverkas på papper av hög kvalitet och gör därmed dina kort ännu mer eleganta.

Välj mellan fem vackra varianter samt den passande färgen till ditt dubbelkort och sätt pricken över i:et.

Lyxskal till smartphones

Lyxskal till smartphones

från 259,00 kr*
Gör din smartphone iögonfallande! Med lyxskalet till din smartphone skyddar du inte bara din smartphone, du gör den också till något helt speciellt med den personliga designen. Den optimala julklappen till alla som älskar smartphones.
Kudde med foto

Kudde med foto

från 229,00 kr*
Romantiska klappar till jul: Kudde med foto. Oavsett om du är ensam eller tillsammans med någon – med den nya lyxkudden drömmer du söta drömmar.
Mugg
från 65,00 kr*
En fantastisk presentidé till advent: Denna mugg med bild blir snabbt favoritmuggen. Perfekt till glögg, varm choklad och kaffe!
Pussel

Pussel

från 59,00 kr*
Är du på jakt efter en helt speciell present? Då ska du ge ett personligt pussel som uppfinner pusselupplevelsen på nytt. Välj mellan olika format och ge ett fantastiskt minne.
Älg
189,00 kr*
Denna älg ser fram emot en mysig julfest hos din familj. Alla önskar sig en sådan gosig familjemedlem. På julafton bör en sådan julklapp inte fattas!
Glasfoto

Glasfoto

från 209,00 kr*

Gör dina favoritbilder extra stilfulla. Den 19 mm tjocka glasbilden fås i två olika storlekar och förevigar din bästa bild på ett vackert sätt.

Chokladjulkalender

Chokladjulkalender

Förväntningens glädje är den bästa glädjen: Foto-julkalendern gör julen ännu sötare med dina favoritbilder. Bakom luckorna gömmer sig en chokladkula och en helt personlig fotohälsning. Fås också i lyxutgåva!
Kakglas
En helt speciell och kreativ present!
zum Seitenanfang
Fotocanvas

Fotocanvas

från 149,00 kr*
Du behöver inte använda flera miljoner på att göra ditt hem vackert. Ett par ändringar räcker för att du ska känna dig nöjd där hemma. Vår fotocanvas är en perfekt möjlighet till dekoration i hemmet. Välj din bästa semesterbild, ett roligt barnfoto eller ett landskapsporträtt. Vi trycker denna bild på canvas av hög kvalitet.
Lyxposter

Lyxposter

från 49,00 kr*

Något alldeles speciellt till ditt stora ögonblick: Oavsett om det är högglans, matt eller pärlemor – med vårt lyxfotopapper får du alltid perfektion ner till minsta detalj. Posterns hållbara ljusäkthet ser till att dina perfekta ögonblick aldrig mister sin glans. Designa dina helt personliga, strålande ögonblick och välj mellan olika format.

Poster i ram

Poster i ram

från 271,00 kr*
Ibland är det de små sakerna i livet som gör skillnad. Poster i ram hör till en av de små sakerna och är ett bra insidertips till din önskelista. För att göra din bild till en perfekta höjdpunkten erbjuder vi ett stort sortiment av träramar i olika färger. Välj den ram som passar bäst till din poster och gör dina stora ögonblick ännu snyggare.
Fotopanel

Fotopanel

från 249,00 kr*

Vacker och stilfullt: En självdesignad fotoremsa är inte bara dekorativ, denna fotopresent ger det maximala utrymmet att designa på. Med den passande ramen till dina bilder gör du dig själv och andra riktigt glada till jul.

Planeringstavla bakom akryl

Planeringstavla bakom akryl

från 479,00 kr*
Få koll på dina aktiviteter på högsta nivå. Oavsett om det är födelsedag, dansträning eller besök hos morföräldrarna – med familjekalendern tryckt bakom akryl garanterar vi att du inte glömmer några aktiviteter. Med hjälp av de otaliga designmöjligheterna kan du göra kalendern till en riktigt fin dekoraiton. Starta året med en bra struktur och gör dig själv och din familj glad.
Canvas i tre delar

Flerdelad väggdekoration

från 458,00 kr*

Gör ditt hem vackert till nyår:
Dekorera dina väggar med fotocanvas i tre delar. Strålande, reflektionsfria färger och den klassiska canvasstrukturen gör din bild till något helt speciellt. Använd en av de många formaten i utformningen och imponera på vänner och familj med en helt speciell present.

zum Seitenanfang
Katja Welter

”Vi har en husvagn som står på en liten camping-plats vid Bodensee. Vi njuter av att inte behöva köra hem på kvällen, utan vi kan stanna och se solnedgången. Utsikten över Überlingen är så vacker. Därför får min partner en väggbild med denna utsikt från mig i år till jul. För att komma ihåg detta året och glädja sig till nästa år.”

Kina av Clemens Walkowiak

Kina av Clemens Walkowiak

Under sommaren 2012 var vi på en självarrangerad resa genom Kina. Bilden är tagen vid Putuoshan i närheten av Shanghai. Putuoshan är en liten, men mycket vacker, ö i det östkinesiska havet och är en av de viktigaste pilgrimsstäderna för den kinesiska buddhismen. Vi var där en vecka för att slappna av och bodde i ett kloster med vegetarisk kost och te-ceremoni på kvällarna med klostrets abbot. Bilden föreställer den nedersta delen av en pagod som vi såg på vår vandring med abotten.
CEWE-tips till val av bilder
Så hittar du dina bästa bilder. Julen är tiden då du som engagerad fotograf kan ge dina bästa bilder som personliga och värdefulla fotojulklappar.

Mycket nöje med att välja ut bilder!
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.