Teman > Årsbok
Sportaktiviteter i snön eller i oberörda iskalla landskap – Vintern bjuder på många unika upplevelser. I den kalla årstiden förekommer skapas imponerande bilder som är perfekta till familj eller vänner.

Fördela de första ögonblicken i din årsbok och upplev ännu en gång den magiskt glittrande snön.

Kompakt panorama

från 154,00 kr*
Med CEWE FOTOBOK kompakt panorama blir dina bilder iscensatta på ett snyggt sätt. För att berätta dina bästa historier kan du använda en rad bindningar och papparskvalitéer.
„ En bra idé är att sortera dina bilder en gång om månaden, så att du gör sidorna till din CEWE FOTOBOK medan du fortfarande kommer ihåg upplevelsen. Det finns inget bättre än att sätta sig framför datorn med en god kopp kaffe eller te och titta på vad man har upplevt den senaste månaden.“

Brit Olejasz, Ringsted

XL – allsidigt kvadratiskt format

från 749,00 kr*
CEWE FOTOBOKEN ger dina bilder den plats de förtjänar. Det ovanliga kvadratiska formatet ger på ca. 30 x 30 cm extra mycket plats till årets bästa bilder. Om det är rese-, bröllops- eller porträttbilder, så kan CEWE FOTOBOKEN XL formas efter just dina önskemål.

Bli kreativ med cliparts

Beställningsprogrammet erbjuder ett stort sortiment av cliparts. De gör det lättare för dig att strukturera din årsbok eller få sidorna till att verka lättare. Bara en liten påminnelse: Du kan anpassa dina cliparts efter egna önskemål.
Se naturens skönhet med nya ögon. Med din kamera eller din smartphone i handen är våren en perfekt tid för att finna unika motiv till din årsbok.

I dessa månader är det möjligt att ta snygga och färgstarka bilder på naturen. Från ömtåliga blomsterknoppar till fält fyllda med tulpaner i alla möjliga färger, kan du samla färggranna bilder till din personliga årsbok i värmen från de första solstrålarna.

Stor

från 239,00 kr*
CEWE FOTOBOK stor ger tillräckligt med plats till en mängd konstruktionsmöjligheter för att designa din helt egna överblick av året. Ge dina bilder och personliga historier från 365 dagar en speciell ram.

Effektlack

från 39,00 kr*
Effektlacksinbindning: Framhäv utvalda element i din CEWE FOTOBOKS Hardcover med en framstående lack i guld eller silver. Du kan välja mellan ett stort antal prefabricerade stilarter eller låta din kreativitet flöda fritt.

CEWE KALENDER som årsöverblick

från 109,00 kr*
Årets bästa bilder kan också vara perfekta i en CEWE KALENDER. Månad efter månad visas de speciella ögonblicken på det förgångna året – med en CEWE KALENDER framhävs favoritbilderna från en födelsedag, resa eller från naturen.

Varje månad visar kalendern en ny bild i rummet. Personliga texter eller citat gör din CEWE KALENDER ännu mer personlig och ger en särskild överblick av året som gått.
„Jag och min familj älskar våra årsböcker med bilder från årets stora och små ögonblick. Förr hade jag så många bilder som låg på datorn utan att vi tittade på dem. Nu sätter vi oss ofta och tittar i fotoböckerna tillsammans – och när vi kommer igång kan vi nästan inte sluta. Mitt tips: skapa en röd tråd i din årsbok genom att t.ex. dela in den efter månader eller årstider. På det sättet blir din fotobok lättare att läsa.“

Eline Kirstine Gantzhorn, Odense.

Det är sommar! Semestern kommer och det finns äntligen tid till familjen och den efterlängtade semestern. Resmål och främmande kulturer utforskas och bjuder på intryck som du vill behålla för evigt.

Bevara dessa upplevelser som finns i dina foton. Förläng sommaren genom att återuppleva historier från din semester i din årsbok, så kan de upplevas igen och igen.

Kvadrat med blankt fotopapper:

från 339,00 kr*
Upplev dina favoritbilder med ett fascinerande djup och enastående färger. Blankt fotopapper är perfekt till bilder som täcker en dubbelsida, tack vare Leporello-bindning.

Retro prints

från 159,00 kr*

Föreviga året i bilder! Retro Prints är perfekta till en ”årsboksserie” och kan få olika effekter som ramar, filter och text. Perfekt att ta under armen när du vill visa fram dem eller ge bort dem!

XL i digitaltryck med matt papir

från 599,00 kr*

Med en CEWE FOTOBOK i Digitaltryck Matt blir semestern och utflykterna aldrig glömda. Vårt speciella HD-bläck gör att dina semesterbilder och upplevelser visas i mjuka färger med skarpa kontraster. Med en matt bindning och matta insidor får du en fotobok som inte bara ser bra ut, men också känns bra.

Gör en årsbok, snabbt och enkelt

Med en årsbok skapar du ett helt särskilt värde: Du förevigar minnen och delar dem med dina kära. Välj ditt format och använd beställningsprogrammets hjälpmedel. Med våra designmallar får du snabbt och enkelt ett utkast som du kan anpassa som du vill ha det.
En promenad genom en färgstark skog där man också får lite sol – den färgstarka hösten ger särskilda ögonblick som du kan bevara i dina bilder. Nu är den bästa tidpunkten att i lugn och ro välja ut ämnen till din personliga årsbok.

Fullt förädlade bakgrunder till din CEWE FOTOBOK

39,00 kr*
Med en förädling blir din CEWE FOTOBOK säkerligen eftertraktad. Med utvalda bakgrunder kan du nu utforma din inbindning med elegant effektlack på hela ytan. Lackeringen framhäver enskilda strukturer eller ett helt bakgrundsmönster och kan därmed både ses och kännas.

Stor i digitaltryck matt papir

från 239,00 kr*
I CEWE FOTOBOK stor matt kommer landskap och dina resor fram på ett stort sätt oavsett vad. I matt visas färger och kontraster speciellt mjukt.

Årsboksinbindning

Att skapa en imponerande inbindning är en enkel sak om man använder verktyget i CEWE FOTOBOKENs software! Vi avslöjar vad du bör vara uppmärksam på i utformningen

Kundexempel från
Christel Neumann

Hösttid är fototid

Hösten är den mångfaldigaste årstiden av alla: Massor av färger, fint ljus och oväder bjuder på fina bilder. Vi har samlat fem tips på hur du får oförglömliga höstmotiv.
Den bästa tiden på året nalkas. Njut av julstämningen och designa dina speciella bilder till personliga presenter. Till vänner och släktingar eller för ditt eget nöje. Ge särskilda händelser från det gångna året en passande ram och gör färdig din årsbok.

Väggkalender A2

från 449,00 kr*
Med CEWEs väggkalender A2 får du ett storartat resultat av dina bästa bilder från året. Storformatet blir en säker eyecatcher till ditt hem. Oavsett om det blir väggkalendern i högformat med riklig plats till anteckningar eller ett imponerande panoramaformat – så är väggkalendern den perfekta julklappen till familj och vänner.

Personliga idéer till julen

Bloggaren Antonia har gjort en helt särskild julklappsinslagning: „Jag har beställt några motiv med barrträd som Lyxförstoring i matt hos CEWE och gjort dem till fina påsar.”

Förädla dina minnen

från 39,00 kr*
Vill du göra en helt särskild julklapp i år? En förädling till en CEWE FOTOBOK Hårdpärm med guld, silver eller elegant effektlack är en möjlighet till många format. Med en årsbok i formatet Stor panorama med förädling iscensätter du dina bästa minnen på ett effektfullt sätt.
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här