Fotopresenter

Se alla våra fotopresenter

Art Prints

Art Prints

Dina bästa bilder vackert uppvisade

Skrivartiklar

SKRIVARTIKLAR

Designa snabbt och enkelt personliga skrivartiklar till skolan, kontoret eller privat. Lägg enkelt till dina härligaste bilder.
från 129,00 kr*
Presenter från hjärtat!

DEKORATION

Dekorativa presenter med stämningsfulla effekter. Dessa personliga fotopresenter ger rummets inredning en sista touch.
från 105,00 kr*
TEXTILIER

TEXTILIER

Med vår professionella designeditor kan du designa din fotopresent helt personligt efter dina egna önskemål och kombinera med designmallar. Det finns inga gränser!
från 59,00 kr*
SPEL OCH GOSEDJUR

SPEL OCH GOSEDJUR

Använd dina vackraste bilder till att skapa ett spel eller en leksak som är helt speciell. Upplev dina bilder bit för bit som pussel eller kortspel.
från 59,00 kr*
Muggar

MUGGAR

Du kan dekorera muggar, flaskor, vattenflaskor o.dyl. med din favoritbild med vacker design - även extra stort i panoramaformat.
från 65,00 kr*
Den bildpresenter serien med fotokristaller omfattar bildramar, nyckelringar, pennställ och kristallhjärtan. För mer inspiration, erbjuder onlinebutiker som FotoInsight ett stort utbud av presentidéer där användarens egna bilder kan integreras.

• Lasergraverade bildpresenter, inklusive fotoramar och pennställ i form av ett glasblock. På de nya bildprodukterna av kristall graveras bilder i solida glasblock, ett fotohjärtan av kristall med en 3D-lasergraverad bild, bildramar, kristallnyckelringar. Det speciella med nyckelringen är en lysdiod som lyser upp den graverade bilden. Bildprodukter i kristall är sofistikerade bildpresenter.


• En bild på älsklingen i jätteformat? Planscher på riktigt fotopapper finns för en bild i formatet 20x30 cm och kan göras i storlekar på upp till 50x80 cm.

• En vattenflaska med egen bild och text sticker ut på sportklubben eller i cykelklungan. En traditionell ölsejdel med en bild är en perfekt present.

• För aktiva familjer som vill minnas sin semester är ett fotobok med egna bilder perfekt. Dessa unika bildpresenter finns i en lång rad kreativa teman och designer och hjälper människor att minnas en speciell resa eller bilder från den vardag som familjen delar.

• Hjärtkula med egen bild – bilden placeras i mitten.

• Uttryck din kärlek, 365 dagar om året. Att dagligen minnas sin älskade är enkelt med en fotokalender som kan hängas på väggen eller ställas upp på bordet. FotoInsights kalender kan börja på valfri månad. En väggkalender har tillräckligt med plats för att skriva upp romantiska middagar. Det är både enkelt att designa och beställa fotokalendrar med digitala bilder.

Art prints

Art prints

Dina bästa bilder som kreativa konstverk

Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här