Välj land:

Mobilskal

Mobil- och surfplatteskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

Se vårt stora produktsortiment
HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
269,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu mer säkert i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
269,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 229,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
359,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
339,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphone-modeller.
399,00 kr*
Mobilfodral med downflipskydd

MOBILFODRAL MED DOWNFLIPSKYDD

Fodral i kvalitetskonstläder med praktisk ”downflip”-funktion och magnetisk stängning. Ditt foto trycks i hög kvalitet och med repfast tryck. Fås till fler än 160 modeller.
339,00 kr*
Smart cover

SMART COVER

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
339,00 kr*
Lyxskal till iPad

LYXSKAL TILL IPAD

Det unika lyxskalet med ditt personliga foto ger optimalt skydd till din iPad. Fotot blir tryckt i vackra, klara färger med 3D-tryck. Fås till iPad 2, 3 och 4, iPad Air och iPad Mini.
från 309,00 kr*
iPad® skal

iPad® SKAL

Nu kan du designa ett personligt skal med ditt foto på till din iPad. Tack vare det extra hårda materialet är din iPad dessutom optimalt skyddad när du är i farten. Fås till iPad 2 och iPad 3.
från 249,00 kr*
Bumberskal

BUMBERSKAL

Skydda din iPhone 4/4s, 5/5s eller din Samsung Galaxy S3 med ett bumperskal av hög kvalitet. Välj från ett stort sortiment med designmallar och sätt in ditt eget foto på baksidan av skalet.
från 169,00 kr*
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.