> Kontor
Till programvaran
Nyhetsbrev - Bli prenumerant
Kontorsartiklar

Ha kul i kontorsvardagen

Individuella produkter för kontoret

KOLLEGIEBLOCK

KOLLEGIEBLOCK

Kollegieblock med individuell designmall

Oavsett om hemma, i skolan eller på kontoret - det självutformade kollegieblocket finns alltid tillhanda. Välj mellan formaten A4 och A5 med 80 rutade eller linjerade sidor.

från 89,00 kr*
SPIRALKALENDER

SPIRALKALENDER

Tidsplanering kan vara kul

Så blir vardagen kul. En vacker planeringskalender med personliga minnen och fina layouter.

från 219,00 kr*
ANTECKNINGSBOK

ANTECKNINGSBOK

En mycket personlig anteckningsbok

Ge bort en personlig anteckningsbok eller använd den till dig själv. Denna unika egen designade anteckningsbok kommer att vara en omtyckt följeslagare på fritid, universitet, skola och jobb för dig eller någon du ger den till.

från 119,00 kr*
STUDIEKALENDER

STUDIEKALENDER

Tidsplanering kan vara kul

En planeringskalender som passar just dig och som ger alla dagar färg och stil såväl på jobbet som hemma. Aldrig har det funnits en planeringskalender som gör att tidsplaneringen blir så rolig och kreativ.

från 219,00 kr*
VISITKORT

VISITKORT

Visitkort set om 50

Välj bland många olika professionellt utformade designmallar (en- eller tvåsidiga)! Visitkortet kan designas helt individuellt genom att lägga till din egen bild eller logo och personupplysningar.

från 129,00 kr*
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här