CEWE FOTOBOK > Video i CEWE FOTOBOK
Mina videor i CEWE FOTOBOK

Få dina videoklipp i en CEWE FOTOBOK

Särskilda ögonblick får inte glömmas bort: Fler och fler använder deras smartphone eller kamera till att spela in små videoklipp. De kan nu bli en del av din CEWE FOTOBOK: På ett ögonblick sätter du in dina videor på önskat ställe. När du senare tar fram din CEWE FOTOBOK kan du när som helst scanna in QR-koden och spela upp videon med en smartphone eller tablet.

Scanna in QR-kodScanna in QR-kod

Scanna in QR-kod

Prova det:

Scanna in QR-koden med kameran på din smartphone eller tablet med hjälp av en app för QR-kodscanning, och du kan på en gång se videon.

Så gör du


  1. Klicka på önskad video och lägg till den som en bild i din CEWE FOTOBOK.
  2. Det finns två möjligheter att visa en video i CEWE FOTOBOK: Antingen kan du välja en enkel titelbild, eller så kan du välja en filmremsa med upp till sex bilder.
  3. Vi utarbetar parallellt en personlig QR-kod till att spela upp dina videor. Denna kod kan liksom videon placeras fritt i CEWE FOTOBOKEN.
  4. Scanna nu in QR-koden med kameran på din smartphone eller tablet. Videon startar med det samma så att du omedelbart kan se den på din mobila enhet. Den enda förutsättningen är att du använder en scanner till QR-koder. Den kan du hämta gratis på App Store eller Google Play Store.

Vi önskar dig mycket nöje med att upptäcka världen av levande bilder i din CEWE FOTOBOK.


Fås till:
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här