CEWE FOTOBOK > Papperskvalitet

CEWE FOTOBOK - Se alla våra papperskvaliteter

CEWE FOTOBOK

Läs mer om vårt papperskvalitet och omslag

Papperskvalitet

Papperskvalitet

CEWE FOTOBOK - papperskvalitet

Digitaltryck

Digitaltryck

Kvalitet är alfa och omega för oss: Vi använder fotopapper av hög kvalitet till alla våra varianter av digitaltryck i CEWE FOTOBOKEN. Pappret är kännetecknat vid en gramvikt på 200 g/m², vid fotohäften 150 g/m². En helt speciell produktutgåva är CEWE FOTOBOK XXL panorama med en inbindning i utsökt läder eller canvas. Sidorna till denna produkt trycks på lyxpapper med en gramvikt på hela 250g/m².
Digitaltryck matt

Digitaltryck matt

Digitaltryck matt är en dämpad och elegant papperstyp. Speciellt bilder i hög upplösning kommer till deras fulla rätt på det här pappret. I trycken använder vi ett speciellt HD-bläck som återger bilderna i en fantastisk kvalitet. Digitaltryck matt har en tilltalande matt yta som ger dina foton ett mer exklusivt intryck. Det matta fotopappret har en vikt på 170 g/m2.
Digitaltryck högglans

Digitaltryck högglans

Till vår CEWE FOTOBOK med högglanspapper använder vi digitalpapper av bästa kvalitet och med en papperstjocklek på 200g/m². Vid tillverkningen förseglas insidorna med en vacker högglansförädling. Med denna högglansförädling uppnås en vacker intensifiering av fotografiernas färg. Utöver högglansförarbetet förs en speciell smuts- och fuktavvisande beläggning på sidorna.
Matt Fotopapper

Matt Fotopapper

Sidorna i en CEWE FOTOBOK med matt fotopapper förarbetas under framkallningen med den klassiska belysningen från silverhalogener. Därefter klistras sidorna ihop två och två så att det uppstår en fullständigt plan yta och därmed, i förhållande till traditionella fotoböcker, undgås vecket i mitten av boken. Utnyttja därför boken till att föreviga dina vackraste bilder på dubbelsidor. Tryck på matt papper får färgerna att stråla på ett oerhört vackert sätt. Njut av knivskarpa färger som framhäver till och med de minsta detaljerna på ett anmärkningsvärt sätt.
Blankt Fotopapper

Blankt Fotopapper

Fyra av våra CEWE FOTOBOK-format (XXL panorama, XL, stor och stor panorama) kan designas på exklusivt blankt fotopapper. Förarbetningsprocessen i förädlingen påminner om fotoboken på matt papper.Denna förädling framhäver bildens detaljer på ett helt speciellt och vackert sätt, samt ger bilderna en grann skarphet. Dessutom uppnås bildens absolut maximala strålningskraft på detta papper. Din CEWE FOTOBOK blir därmed ännu mer exklusiv och unik.
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.