CEWE FOTOBOK > Omslag

CEWE FOTOBOK - Se alla våra omslag

CEWE FOTOBOK

Läs mer om vårt papperskvalitet och omslag

Omslag

Omslag

CEWE FOTOBOK - Omslag

Hårt omslag

Hårt omslag

Vår hårt omslag är en hård inbindning som du själv bestämmer utseendet på. När inbindningspappret har blivit tryckt med önskat motiv lamineras det och sätts på ett pappomslag. Block och omslag sätts därefter samman med högsta precision och noggrannhet. Njut av att designa en unik inbindning av högsta kvalitet där endast fantasin sätter gränser. Du har även möjlighet att lägga till en text på bokryggen.
Mjukt omslag

Mjukt omslag

Fotoboken binds in i ett mjukt cover-material som ger spännande möjligheter för designen av framsidans utseende. Du har möjlighet att placera bilder och text efter dina önskemål. Dessutom har du möjlighet att lägga till en text på boksidans rygg.
Häftad

Häftad

EWE FOTOBOK Liten är klammerhäftad i ryggen. Omslaget har samma pappersvikt som sidorna i boken, 150 g/m².
Omslag i konstläder

Omslag i konstläder

Vill du ha en vacker inbindning av hög kvalitet? Då är vår läderinbindning ett bra val. Vår vadderade läderinbindning, av högsta kvalitet och med en skruvkonstruktion som stängning, fås i svart och brun och ger din CEWE FOTOBOK en helt speciell elegans.
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.