CEWE FOTOBOK > Designservice
CEWE FOTOBOK – Designservice
CEWE FOTOBOK – Designservice
Vårt designteam utarbetar din CEWE FOTOBOK åt dig efter dina önskemål! Hitta din favoritdesign och ladda upp dina bilder, så gör vårt professionella designteam resten och utarbetar din personliga CEWE FOTOBOK.
från 433,00 kr* Starta beställning
Vi gör arbetet åt dig!
Vi gör arbetet åt dig!
Vårt grafikerteam hos CEWE FOTOBOK Designservice har gjort tusenvis av fotoböcker och är specialister på att sätta ihop fotoböcker professionellt. Vill du spara tid och slippa sätta ihop din fotobok, gör vårt Designserviceteam gärna även din fotobok – naturligtvis efter dina önskemål!
Design
Vilken design vill du ha?
Hitta din favoritdesign och ladda upp bilder, så klarar vårt grafikerteam hos Designservice resten.

Du får naturligtvis lov att godkänna fotoboken och den blir inte producerad innan du är 100% nöjd – och du har så klart inga utgifter innan fotoboken är beställd.

Design

Kan man lägga till texter i fotoboken? Om ja, vad ska jag göra?

Ja, du kan lägga till texter och kommentarer i din CEWE FOTOBOK. När designen är färdig får du en e-mail från oss, där du kan se och kontrollera ett online exemplar av din CEWE FOTOBOK. Här kan du bestämma vilken text du vill ha på sidorna. Vi integrerar härefter texten åt dig, så den passar till bok och design.Vad ska jag göra om jag inte tycker om designen?

När din personliga designer har satt ihop din CEWE FOTOBOK, har du möjlighet att se en online version av resultatet och kontrollera om det är din smak. Om du inte tycker om designen, kan du lägga till dina önskemål som kommentar. En designer läser dina kommentarer och ändrar i din CEWE FOTOBOK. Ändringarna i designen kan kontrolleras online inom 2 vardagar.Hur många gånger kan jag ändra designen?

Över 95% av våra kunder är begeistrade över det första designförslaget och beställer designen efter att de har lagt till texter i boken. Om du önskar att ändra något av designen, gör vi allt för att leva upp till dina önskemål för din CEWE FOTOBOK, så du blir 100% nöjd med resultatet. Din CEWE FOTOBOK ändras utifrån din feedback och dina kommentarer. Vår erfarenhet säger oss, att om du fortfarande inte är nöjd efter att du har ändrat i designen tre gånger, då är Designservice inte det rätta valet för din fotobok. Du kan alltid avbryta din beställning.Hur lång tid tar en ändring av designen?

En designändring tar 2 vardagar. Därefter kan du kontrollera den nya versionen av din CEWE FOTOBOK.

Beställning

Kan jag göra ändringar i min fotobok, när jag har bekräftat designen och skickat beställningen?

Nej, tyvärr. När du har skickat beställningen av din CEWE FOTOBOK kan du inte ändra mer i designen eller texten. Men du kan alltid skicka förslag till oss eller önskningar om ändring när du har redigerat designen av din CEWE FOTOBOK.Kan jag beställa samma CEWE FOTOBOK i olika format och papperstyper?

Nej, detta är tyvärr inte möjligt.När kan jag avbryta min beställning och hur länge är det möjligt att avbryta en beställning?

Du kan alltid avbryta din beställning innan du har bekräftat köpet av din beställning. Om du upptäcker fel i din CEWE FOTOBOK ber vi dig om att vända dig till vår kundservice. Kvalitet och nöjdhet är det viktigaste för oss.Hur kan jag kontrollera status på min beställning?

Du behöver bara logga in på ditt konto för att kontrollera status på din beställning.Kan jag beställa fler exemplar av min CEWE FOTOBOK?

Ja. Upp till 6 veckor efter din första beställning kan du beställa fler exemplar av din CEWE FOTOBOK.

Leveranstid

Hur lång tid tar designprocessen?

2-3 dagar efter att du har skickat dina bilder till oss är utkastet till din CEWE FOTOBOK färdigt. Detta utkast kan du kontrollera och ge feedback på till din personliga designer. Du kan också lägga till texter och beställa din personliga CEWE FOTOBOK.Hur lång tid tar produktion och leverans?

När designen är godkänd och din fotobok är beställd, beror produktions- och leveranstiden på vilket format samt vilken papperstyp du har valt. Du mottar en produktionsbekräftelse när fotoboken är färdigproducerad. Härefter följer ett par dagars leverans. Du kan se mer precisa leveranstider här.Var kan jag se orderstatus på min CEWE FOTOBOK?

Du kan se orderstatus här. Orderstatus berättar hur långt din CEWE FOTOBOK är i produktionen. När ordern har lämnat produktionen mottar du ett spårningsnummer i ett mail, så att du kan följa leveransen.

Priser for Designservice

Priset för designen av CEWE FOTOBOKEN läggs till priset för självaboken (m. 26 sidor). I priset inkluderas ett förslag på det första utkastet av designen, samt möjlighet till 3 ändringar i designen efter din feedback och dina önskemål på ändringar.  
Format Digitaltryck standard /
Hårdpärm
Digitaltryck högglans /
Hårdpärm
Matt fotopapper /
Hårdpärm
Blankt fotopapper /
Hårdpärm

Kompakt Panorama (19x15 cm)

från 433,00 kr*

från 428,00 kr*

från 528,00 kr*

X

Kvadratisk (21x21 cm)

från 488,00 kr*

X

från 618,00 kr*

X

Stor (21x28 cm)

från 508,00 kr*

från 678,00 kr*

från 598,00 kr*

från 628,00 kr*

Stor Panorama (28x21 cm)

från 628,00 kr*

från 678,00 kr*

från 678,00 kr*

från 628,00 kr*

XL (30x30 cm)

från 728,00 kr*

från 978,00 kr*

från 978,00 kr*

från 878,00 kr*

XXL Hogformat (28x36 cm)

från 978,00 kr*

X

X

X

XXL Panorama (42x30 cm)

från 828,00 kr*

från 928,00 kr*

X

X

Tilläggspriser:

Produkt Pris

Design av 8 ekstra sidor

59,00 kr*

Designservice - förval av bilder

49,00 kr*

Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här