CEWE FOTOBOK
Miriam Schjetlein
Bästa bildkvalitet DIGITAL FOTO

Se vårt stora urval av format

Cewe Fotobuch Übersicht

från 699,00 kr*

från 699,00 kr*

från 599,00 kr*

från 249,00 kr*

från 239,00 kr*

från 219,00 kr*

från 154,00 kr*

från 129,00 kr*

från 99,00 kr*

XXL panorama

CEWE FOTOBOK XXL panorama

Omslag: Hårdpärm

 • Massor av plats för dina skönaste bilder
 • Designa omslaget själv
 • ca. 38 x 29 cm
från 699,00 kr*

CEWE FOTOBOK XXL

Omslag: Hårdpärm

 • Stora händelser på höjden
 • Vacker presentation av dina mest fantastiska bilder
 • ca. 28 x 36 cm
från 849,00 kr*

CEWE FOTOBOK XL

Omslag: Hårdpärm

 • Tidlös och elegant
 • Upp till 178 sidor
 • ca. 30 x 30 cm
från 599,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor panorama

Omslag: Mjukpärm

 • Klassikern i panorama format (A4)
 • Fem olika papperstyper
 • ca. 28 x 21 cm
från 249,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor

Omslag: Häfte

 • Vår populära klassiker (A4)
 • Finns i höjd- och panoramaformat
 • ca. 21 x 28 cm
från 239,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Omslag: Häfte

 • Kvadratisk och praktisk
 • Upp till 50 sidor
 • ca. 21 x 21 cm
från 219,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Omslag: Häfte

 • Elegant, individuell, kompakt
 • Passar särskilt bra för landskapsbilder
 • ca. 19 x 15 cm
från 154,00 kr*

CEWE FOTOBOK Liten

Omslag: Häfte

 • Liten med stor effekt
 • Litet och behändigt format som du kan ta med överallt
 • ca. 14 x 13 cm
från 129,00 kr*

CEWE FOTOBOK Mini

Omslag: Mjukpärm

 • Vårt minsta och mest praktiska format
 • Upp till 74 sidor
 • ca. 15 x 11 cm
från 99,00 kr*

Exempel från våra kunder som du kan bli inspirerad av

Seals
Kundservice
Våra erfarna experter känner till allt om våra produkter och vår software.
De behärskar alla tricks och knep som kan hjälpa dig när du har svårigheter, och de ger sig tid till dig. Mer info
100% Nöjdhetsgaranti
Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din CEWE FOTOBOK.
Vi garanterar dig den högsta kvaliteten och servicen – alltid. Mer info
Europas mest populäre fotobok
- Omkring 47 miljoner CEWE FOTOBOK kopierar sedan 2005.
- Mer än 21 miljoner nedladdningar av vår fotoprogram. Mer info

CEWE FOTOBOK BESTÄLLNINGSMÖJLIGHETER

Beställningsprogramvara

Din glädje är vår lycka

Uppnå största möjliga kreativitet med alla designmöjligheter. Med programmet CEWE FOTOBOK får du en designprogramvara som har allt du behöver! Vi gör allt för att du ska kunna låta din kreativitet flöda fritt och för att få dina önskningar uppfyllda. Vi vet hur viktiga ens finaste minnen är. Därför vill vi gärna se till att du kan ge dina personliga minnen precis den plats och det innehåll som de är värda.
CEWE FOTOVÄRLD App

Fortsätt vara flexibel och rörlig

Designa din CEWE FOTOBOK där det passar dig. Oavsett om du är på semester eller på stranden eller sitter på tåget, i trädgården eller där hemma på soffan – så kan du designa din CEWE FOTOBOK och många andra härliga fotoprodukter med CEWE FOTOVÄRLD-appen. Ta bara med dig dina idéer och designa din nästa fotobok tillsammans med familjen eller vännerna. Upplev friheten.
Produktinnovation för högre färgintensitet i fotoböcker
Fotoböcker med högglans är en produktinnovation som gör färgerna intensivare, klarare och mer lysande. Fotoböckerna förses med en speciell, glänsande beläggning. Den nya högglansen är inte baserad på glansigt papper som hos andra tillverkare utan görs istället genom en förädling av boksidorna. I ett ytterligare arbetssteg i anslutning till trycket värms en PU-beläggning upp och skapar jämna och beständiga fotoboksidor. På så tätt lyser färgerna ännu klarare och tydligare.

Högglans är tillgängligt i fotoboksformaten stor, panorama och XL. Fotoböcker med glans finns i formaten stor (ca A4) porträtt och panorama samt XL (30x30 cm) med 26 till 154 sidor. Individuellt tillverkade fotoböcker håller lika länge som fotoböcker som man köper i bokhandeln. De använda materialen håller i 100 år enligt tillverkarens garantier. Med högglans ser inte bara sidorna i fotoböckerna bättre ut, ytan får dessutom ett extra skydd.

Fotoböcker med högglans är perfekta för alla som letar efter tryckta fotoböcker med en ädel glans. Med hundratals storlekar och format med olika finish och från 26 till 154 sidor erbjuder FotoInsight en fotobok passande för varje tillfälle.


I FotoInsights nya fotoalbum med fotopapper förblir sidorna uppslagna utan att välva sig
FotoInsight lyfter fram att sidorna i de nya fotoalbumen med fotopapper inte längre välver sig utan öppnas helt 180º och ligger platt mot albumet. För de här nya fotoalbumen används en ny bindningsprocess då pappret är tjockare och fastare än pappret i de vanliga fotoböckerna. Tack vare den nya bindningen ligger sidorna helt platt utan att välva sig. På de helt platta sidorna ser bilder som går över två sidor bättre ut. Det tjockare pappret och de glänsande färgerna i de nya fotoalbumen på de kännbart tjockare pappren ger en högre kvalitetskänsla än de sedan många år kända CEWE-fotoböckerna. Vi förväntar oss att de nya fotoalbumen kommer att bli populära bland proffs och som bröllopsalbum!


I FotoInsight Designer mjukvara finns det även passepartouter i olika former där bilderna kan klippas ihop utan ramar, vilket ger bättre möjligheter att placera bilderna. Det finns även nya ramar och clipart för t.ex. bröllop, födelsedagar, skolor och andra tillfällen.

Användningen av lager i valfri ordning eller position är en av de unika funktionerna i vårt egna designprogram för fotoalbum. Den här programuppdateringen medför att flera olika former eller blandningsmasker kan användas som bildramar. Det finns även flera nya ramar och bilder för att dekorera bildpresenter till påsk, mors dag, skola, bröllop och andra teman.

FotoInsight Designer har en direkt koppling till bilder på locr, flickr och Wikipedias GeoNames och det är även möjligt att ladda upp bilder från användarens onlinekonto på någon fotodelningssajt till ett fotoalbum.

Dessutom kan man ladda upp bilder som används i en bildkalender eller fotoalbum i FotoInsight Designer 4 till geotaggningssajten ”locr” med ett enda musklick. Tvärtom blir flygfoton och kartor från geotaggningsmoln praktiska för att illustrera platsen i det personliga resealbumet.

Det har aldrig varit enklare att skapa en omfattande resedagbok eller till och med en egen reseguide. Tack vare geotaggningsprogrammet för bilder eller manuell taggning av information öppnas en hel värld av möjligheter för att förse bilder med platsinformation.


Konvertera fotobokens storlek automatiskt
När man tidigare skapade en CEWE FOTOBOK, kunde man endast beställa den i samma storlek. Med det nya FotoInsight Designer kan man konvertera layouten för en storlek till en annan så länge som formen är densamma. Om man t.ex. hade skapat en kvadratisk fotobok XL med storleken 30x30 cm kan man med hjälp av programmet förminska den till 20x20 cm eller förstora den till 40x40 cm. Detsamma gäller för högformats- och panoramafotoböcker.

Den nya versionen av fotoboksredigeraren i programmet FotoInsight Designer sparar automatiskt layouten så att den inte går förlorad under utformningsprocessen. Detta är viktigt eftersom fotoböcker hela tiden blir större och mer omfångsrika. Med den här uppdateringen kan man få den stora CEWE FOTOBOK XXL även i panoramaformat (42x30 cm) med bindning av äkta läder. För de breda och tunga sidorna används en speciell bindning vilket gör den än mer stabil.


En förbättrad layoutassistent kan känna igen ansikten vilket förhindrar att ansikten täcks över. Användaren kan då även ställa in egna layoutstilar för fotoboken som sedan assistenten automatiskt använder.
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här